Miért alkalmas a ház tanfolyamok tartására?

A ház, mely egy csöndes kis utcában, a Rubin utcában áll, Pestújhelyen, pár éve épült.

Nagy egybenyíló terei, variálható belső tere alkalmassá teszi tanfolyam lebonyolítására. Erre az elmúlt évben többször is volt példa. Ebben az utcában kényelmesen, ingyen lehet parkolni.

Földszinti terasza, a kert, a medence és a tó látványa és használata, a csönd és nyugalom mind az elmélyült tanulást segítik elő.

Zuhanyozós mellék helység, minikonyha fokozzák a komfort érzetet.

Szálláslehetőség, étkezés

Többnapos tanfolyamok esetén lehetőség van  éjszakázni a Házban.

A szállás inkább kollégiumi jellegű, de ha valaki panzióban szeretne megszállni partnereink között a közelben mód van erre is.

Egy intenzív tanfolyam alatt kevés lehetőség van arra is, hogy eljárjon ebédelni, vacsorázni. természetesen, ha akar, teheti, de rendelhet a Házban is, legalább egy nappal a tanfolyam kezdete előtt. A választékból:

Baba masszázs szülőknek

Hangfürdő

Vegyes LOLO saláta

házi öntettel

Casa pasta Riginelle

(paradicsomos, fűszeres darált pulykamell, durum tésztával, parmezán sajttal megszórva)

Fish and chips

tengeri hal rántva,tartárral

Rántott hal spenóttal

(pengasius rántva, tejszínes spenóttal)

Pármai sonka

(sült padlizsánnal, rukkola  salátával parmezán sajttal megszórva)

„A csoda, az érintés a kezünkben van, célirányos mozdulatokkal hozzá segíthetjük gyermekeinket a testi, lelki harmónia kialakulásához. Az igazi csodák pedig gyermekeink„

Dr. Schering Noémi

 

 Az újszülött kortól kisgyermek korig alkalmazható technikákkal gyermekeink szervezetének kiegyensúlyozott működését segíthetjük elő, lelki stabilitást biztosíthatunk számukra és hozzájárulhatunk immunrendszerük megfelelő kifejlődéséhez és megerősödéséhez.

 

Kinek ajánlom?

Várandósoknak, szülőknek, nagyszülőknek, és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt.

 

 

 

 

 

 

A baba masszázs tanfolyam főbb pontjai

• Fontos előkészületi lépései

• Mikortól, időpont, időtartam helyszín

• A masszázs során használandó olajokat, szükséges kellélek

• A masszázs során alkalmazott fogások hatásai,

• Indikációk, kontra indikációk,

• Babamasszázs technikája

Oktató:

Farkas Kata

masszázsterapeuta

Ez a masszázs oktatás olyan lehetőséget kínál amit egy anya (szülő) – gyermek kapcsolatból nem szabad kihagyni. A tanfolyamon játék babán tanultakat napi rituálé ként élheti meg majd otthon gyermekével.  Azon túl, hogy a gyermek érzi minden figyelmünk az övé, az érintés varázsával is megajándékozza a őt, hiszen egyedül álló szeretet áramlik ilyenkor a két ember között, mely mind kettőjüket feltölti, és felszabadítja. Erősíti a szülő gyermek kapcsolatot, meghitt perceket töltenek együtt, melynek velejárója, hogy kiegyensúlyozottabb egészségesebb, gyermeke lesz, és ösztönszerűen igényli majd a masszázst.

A tanfolyam időtartama 2 óra.  A masszázs fogások bemutatása, tanulása játék babákon történik. 4 jelentkező esetén indítjuk a tanfolyamot.

Az oktatás költsége 4000 Ft. Amennyiben egy családból többen vesznek részt kedvezményben részesülnek 2 fő esetén a tanfolyam díja 8000 Ft helyett 6000 Ft.

szünetel

A hangfürdő, - ami egy mély meditáció - maga a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása. Segíti az embert a mély ellazuláshoz, egy új, harmonikus állapot megteremtéséhez, pozitív élmény átéléséhez. Hatékonyan hozzásegít, hogy testi-lelki-szellemi problémáinkat más szemszögből lássuk. Ez a felismerés gyakran a megoldást is magában hordozza. Ha negatív gondolataink, tapasztalataink kizökkentenek, majd lelkileg-testileg beteggé tesznek bennünket, a hangfürdő az eredeti harmóniát helyreállíthatja és ily módon alkalmat kínál a gyógyuláshoz. Ezáltal megteremtődik újra a test- szellem-lélek egysége, az EGÉSZSÉG.

A hangutazás egy ősi tudást képviselő helyre visz, ahonnan a tálak, gongok jöttek és rezgésükkel, hangjukkal képesek a lelket megtisztítani, képesek a tér rezgését megváltoztatni, képesek magasabb dimenzióba emelni. résztvevőket.

Ahhoz hogy részesei legyünk ennek a folyamatnak el kell engednünk a régi mintáinkat, hogy elfoglalhassa a helyét az új.

A hangfürdőn az egymást segítő energiák összeadódnak, visszavezetnek, bennünket az ősi természethez ahol megtörténik a bizalom terében a gyógyulás, az önmagunkra találás.

Szeretnék segítséget nyújtani azon az úton, amelyen közösen járunk. A meditációnk során a hangok, vezetni fognak utadon, a rezgések átjárják, átmossák, átfényesítik testedet, lelkedet felemelik rezgés szintedet.

Utat fognak mutatni önmagadtól az igazi önmagad felé, a lelked ez alatt kilép a térből és időből, szárnyal, visszatér, és a csendben megpihen.

A változás lehetősége benned van ,benned változik meg valami, rátalálsz magadra, rátalálsz a hangodra, a belső hangodra, megtapasztalod a hangod teremtő erejét, mert a teremtés lehetősége kódoltan a hangok által  benned van, s a hangok  melyek hívtak  remélik a hívásra a lelked igennel felel!

 

Oktató:

Farkas Kata

masszázsterapeuta

 

A hangfürdő időtartama 1 óra. A részvétel díja: 2000 Ft./fő. 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg a foglalkozást JELENTKEZZ!

szünetel